Onze visie

“ASK Romein wil een topspeler zijn binnen de Europese bouwsector.

Als betrouwbare partner voor onze klant zetten wij (complexe) bouwprojecten neer met veiligheid, passie en slimme creativiteit als belangrijkste drijfveren.

Onze klant staat op de eerste plaats en we streven naar een maximale klanttevredenheid door heldere communicatie te combineren met Kennis, Kunde en Kwaliteit. Wij onderscheiden ons dankzij de aanwezigheid van een zichtbaar talent, een opgebouwde expertise en een passionele gedrevenheid bij al onze medewerkers.”

Met duurzaamheid als kompas zijn we er rotsvast van overtuigd dat we kunnen uitgroeien tot een absolute topspeler binnen de Europese bouwsector. Daarbij blijven we trouw aan ons eigen DNA gestoeld op Kennis, Kunde en Kwaliteit. Deze zogenaamde ‘K3-waarden’ worden weerspiegeld in alles wat we doen en stellen ons in staat om samen met onze klanten unieke oplossingen in de steigers te zetten, de hoogste verwachtingen in te lossen en zo maximale klanttevredenheid na te streven. Combineer dat met een sterke teamdynamiek en we kunnen samen de grootste uitdagingen aan. Of, zoals in het Engels gezegd wordt: teamwork makes the dream work!


TERUG